Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Randevu Alma

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi 1845 yılında Sultan Abdülmecit’in annesi Bezm-i Alem Valide Sultan tarafından kurulmuştur. İlk açıldığı yıllarda “Bezm-i Alem Gureba-i Müslimin Hastanesi’’ ismi altında Müslüman fakirlerin tedavilerine tahsis edilerek vakfedilmiştir.

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi İnternetten Online Randevu Alma

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi internetten online randevu alma işleminizi aşağıda verilen link yardımıyla rahatlıkla yapabilmektesiniz. İlgili linkten Bezmi Alem Tıp Fakültesi randevu alma, Bezmi Alem Diş Hekimliği Fakültesi randevu alma, Bezmi Alem Dragos Hastanesi(Anadolu Yakası-Maltepe) randevu alma, Bezmi Alem Fatih Ek Hizmet Binası randevu alma, Bezmi Alme Eyüp Sultan Ek Hizmet Binası randevu alma işlemlerinizi yapmanız mümkündür.

İlgili linke tıklayıp açtığınızda yukarıdaki hastanelerin hangisinden randevu almak istiyorsanız onu seçip randevu alma işleminize devam edebilirsiniz. Hastane seçiminin ardından randevu ile ilgili bilgilendirme sayfasını okuyun. Daha sonra devam butonuna tıklayın ve muayene olmak istediğiniz bölümü seçip, gün ve saat seçin. Gün ve saat seçiminden sonra hasta bilgileri formu karşınıza çıkacaktır. Muayene olacak hastanın bilgilerini girip gönder butonuna tıklayın. Randevunuza onay vermeyi unutmayın.

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi internetten online randevu almak için TIKLAYIN…

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi telefonla randevu alma işlemi için ise Bezmialem Vakıf Üniversitesi telefon numarası olan 0 212 453 0 453 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Randevu Alma

Yorum bırakın